Populaire berichten

donderdag 4 oktober 2012

De Jager weer terug naar het bedrijfsleven


- Ja, dat verbaasd me nou niets. Hij ziet de bui natuurlijk al lang hangen. Al zijn mooie beloften en praatjes gaan het natuurlijk niet nog eens 4 jaar volhouden en voordat hij geconfronteerd wordt met zijn eigen leugens gaat ie lekker cashen in het bedrijfsleven. En zo heeft ie het hele probleem lekker naar zijn opvolger doorgeschoven, alleen nu wel 10 keer zo'n groot probleem. Houdoe en Bedankt !

De Jager weer terug naar het bedrijfsleven

Demissionair minister Jan Kees de Jager (Financiën) keert weer terug naar het bedrijfsleven.

Dit zegt hij donderdag tegen BNR Nieuwsradio. De Jager gaf niet aan wat hij precies gaat doen.
'Nu is het een logische en natuurlijke overgang om naar buiten te kijken en het bedrijfsleven in te gaan', zegt hij.
De Jager verliet in 2007 het bedrijfsleven om de politiek in te gaan voor vier jaar. Hij werd staatssecretaris van Financiën in het vierde kabinet Balkenende. In 2010 werd hij minister na het aftreden van Wouter Bos.
De demissionair minister zegt dat het woensdag 'met vrij veel zekerheid' de laatste algemene financiële beschouwingen waren die hij meemaakte.
De Jager kreeg in de Kamer complimenten van Kamerleden. 'Op zich voelde dat heel fijn. Ik heb het niet voor mezelf gedaan. Het is voor het landsbelang goed geweest dat we met dit kabinet en daarvoor hebben gewerkt aan het op orde brengen van de overheidsfinanciën en het temmen van de crisis.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten